Składniki:
por | 1 szt |
fasolka szparagowa | 30 dag |
masło | 5 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
patison | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
por | 1 szt |
fasolka szparagowa | 30 dag |
masło | 5 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
patison | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: