Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z masłem i bułką tarta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 400 gram
masło 1/3 kostki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
koperek szczypta
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z masłem i bułką tarta

Fasolkę umytą,obraną z końcówek i przekrojoną na pół gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie.Po ugotowaniu i odsączyć z wody i wyłożyć na talerz.Posypać tarta bułką i polać rozpuszczonym gorącym masłem.Po wierzchu posypać odrobina koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 20.07.2014 16:04
bardzo dobre
okrysia 10.10.2013 15:52
SMACZNE TO!
olkaaa 12.12.2012 10:39
bardzo taką lubię
kate.500 23.10.2012 11:24
super
Rafał10 19.09.2012 09:31
uwielbiam !
Bernadeta1 18.09.2012 14:07
akurat dzisiaj mam na obiad -bardzo dobra
jozefinach 11.09.2012 08:17
Pyszności.
Dorian 31.08.2012 13:17
pysznosc
Mati13 22.07.2012 17:02
moja ulubiona
parysek10 20.07.2012 21:03
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak