Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z czosnkiem i boczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 700 g
boczek 5 plasterków
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
cebula 1/2 szt
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z czosnkiem i boczkiem

Fasolkę wrzucić na osolony wrzątek, gotować około 8 minut. Cebulę i boczek drobno pokroić, Podsmażyć. Wrzucić fasolkę i rozgnieciony czosnek. Wsypać bułkę tartą, kucharka i pieprz. Chwilę podsmażać razem, aż bułka się zarumieni. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 02.10.2013 22:01
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak