Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z cebulą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
cebula biała 5 szt.
masło 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z cebulą

Wykonanie:
Fasolkę wypłukać i ugotować w osolonej wodzie. Cebulę obrać, pokroić i udusić na maśle złociście. Fasolkę odcedzić, wymieszać z cebulą i w razie potrzeby doprawić solą. Podawać jako dodatek do drugiego dania z ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 31.08.2016 20:12
Moje smaki
Wacław 06.11.2015 10:24
pyszna do obiadku :-)
sylwia_sl 05.11.2015 20:45
smaczna fasolka :)
Joannasz3190 05.11.2015 18:02
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak