Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA SZPARAGOWA PODSMAŻANA

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielona fasolka szparagowa 500 gram
fasolka szparagowa 500 gram
sól 1 łyżka
masło 5 łyżek
czosnek 6 ząbków

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA SZPARAGOWA PODSMAŻANA

Fasolkę szparagową opłukuję, następnie odcinam jej końcówki. Fasolkę gotuję w osolonej wodzie do której dodaję czosnek. Fasolkę gotuję do momentu kiedy będzie miękka. Na stopione na patelni masło wsypuję fasolkę i podsmażam do momentu kiedy połączy się z masłem. Fasolkę podaję na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 27.09.2015 15:37
Bardzo lubię taką lubię
Habibi 13.09.2014 14:25
dzisiaj i u nas fasolka, chociaż jeszcze nie mam na nią pomysłu :)
pajbek 13.09.2014 11:33
Bardzo lubię :-)
jasiek 13.09.2014 10:42
muszę podsmażyć

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak