Składniki:
fasolka szparagowa | 800 g |
smalec | 100 g |
mąka | 1 łyżka |
cebula | |
ząbki czosnku | 2 |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
śmietana 12% | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól | |
ocet | |
cukier | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 800 g |
smalec | 100 g |
mąka | 1 łyżka |
cebula | |
ząbki czosnku | 2 |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
śmietana 12% | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól | |
ocet | |
cukier | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: