Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na maśle w bułce tartej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
bułka tarta pikantna 5 łyżki
masło 3 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na maśle w bułce tartej

Żółta fasolke myjemy i ucinamy konce, gotujemy. Nastpenie odcedzamy, posypujemy kucharkiem i smazymy na masle pod koniec dodajemy bulke tarta, smazymy az do jej zarumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 04.02.2014 09:50
bardzo taka lubimy
berys18 10.01.2014 09:37
uwielbiam taka fasolkę
Ania321 14.07.2013 00:05
mogę ją jeść bez końca :)
ssylwiaa 13.07.2013 22:17
moje ulubione wydanie fasolki szparagowej ;)
Milena87 13.07.2013 21:36
dziś jadłam, uwielbiam
Gracer 13.07.2013 20:52
tradycji smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak