Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1 kg.
cebula biała 1
kiełbasa 35 dag.
ketchup pikantny 3 łyżki
przecier pomidorowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku

Fasolę dzień wcześniej zamoczyć w wodzie. Na drugi dzień wodę odlać i gotować do miękkości. Cebulę drobno pokroić i podsmażyć, dodać pokrojoną kiełbasę. Cebulę i kiełbasę wymieszać z miękką fasolą. Dodać przecier i ketchup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ice cubes 18.09.2014 11:47
lubię to danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak