Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA PO BRETOŃSKU
Gotujemy do miękkości.Kiełbasę , boczek i cebulkę kroimy w kostkę,podsmażamy na patelni,dodajemy do fasolki.Dusimy przez 15 minut,dodajemy przyprawy i koncentrat pomidorowy.
biała fasola | 0,5 kg |
kiełbasa śląska | 4 sztuki |
boczek wędzony | 25 dag |
cebula | 2 sztuki |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
ziele angielskie | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: