Fasolka na czosnkowej oliwie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    60 dag
  • oliwa

    kilka łyżek
  • sól

  • Kucharek przyprawa do potraw

  • czosnek

    2-3 ząbki
  • bułka tarta

    kilka łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie i odcedzic.
Czosnek przecisnac przez praske i wrzucic na rozgrzana oliwe- dodac fasolke szparagowa.
Wszystko wymieszac i przyprawic do smaku.
Posypac bulką tarta i lekko zrumienic.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IwonaKa 22.11.2012 14:07
bardzo smaczna,próbowałam
kanu83 21.08.2012 19:56
bardzo lubie
anoosia 14.08.2012 22:24
fajna:)
parysek10 14.08.2012 11:52
takiej jeszcze nie jadłam
Zdzisław 14.08.2012 11:22
dobra taka fasola

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat