farsz na buritosy

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    1/2 kg
  • pieczarki

    1/2 kg
  • czosnek

    1 ząbek
  • cebula

    2 sztuki
  • przecier pomidorowy

    1 słoiczek
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • fasola czerwona

    1 puszka
  • przyprawy

    do smaku
  • ser gouda

    30 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę pieczarki podduszamy i dodajemy mięso mielone ( w rondelku). Pokrojoną cebulę, czosnek- dusimy.Dodajemy przecier, odsączoną pasolę i pokrojoną w plasterki. NA koniec dodajemy starty ser żółty , aż się roztopi.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 11.02.2012 15:23
extra
leonkot 31.12.2011 12:06
ja też jeszcze nie jadłam
magical66 12.11.2011 19:05
świetny
Emiliozo 30.08.2011 22:48
nie jadłam jeszcze buritos
adam1f 09.08.2011 00:25
dobry
Ewelina47 25.07.2011 08:44
robię podobny ...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat