farsz do uszek

farsz do uszek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 szt
  • masło

    1 łyżka
  • sól

    - -
  • pieprz

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    2 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania farsz do uszek

Grzyby ugotowane przepuszczamy przez maszynkę aby w drobnych kawałeczkach. Cebulę siekamy bardzo bardzo drobno i smażymy ją na maśle. Gdy będzie już złocista łączymy ją z grzybami. Dodajemy wszystkie przyprawy i bułkę tartą. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy aby ostygło.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

ela16 15.10.2011 13:09
super
jogobella23 07.04.2011 08:09
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat