Farsz do ruskich pierogów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki ugotowane

    400 gram
  • cebula

    3 szt
  • czosnek ząbki

    1 szt
  • chili Prymat

    do smaku
  • boczek

    50 gram
  • ser biały

    500 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki i cebulę mielimy przez maszynkę. Cebulę, boczek i czosnek kroimy drobno, a a następnie podsmażamy na patelni. Następnie wszystko mieszamy razem i doprawiamy przyprawami Prymat.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Emiliozo 04.06.2012 07:53
moje najbardziej ulubione pierogi
Dorian 19.05.2012 20:48
super
olivka 03.08.2011 08:11
moje ulubione danie - pierożki ruskie
ronald88 05.07.2011 00:34
super
Kopiko1983 03.07.2011 09:49
Pycha!!!
Kopiko1983 03.07.2011 09:49
Pycha!!!
Kuchareczekjeden 31.05.2011 05:31
dobry taki farsz
AgaS10 27.03.2011 00:08
pyszne pierożki:)
kanu83 23.03.2011 13:28
świetny
rosik93 17.03.2011 21:45
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat