Przepis i sposób przygotowania na: Farfalle na bogato
Sposób przygotowania:
Przygotowane warzywa podsmażyć na rozgrzanym oleju.
Tak przygotowany makaron mieszając podgrzać, wyłożyć na talerze, podawać.
makaron kokardki | 30 dag |
pieczarki | 20 dag |
cukinia | 1 sztuka |
papryka czerwona | 0.5 sztuki |
papryka żółta | 0.5 sztuki |
pierś z kurczaka pieczona | 1 sztuka |
por młody | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
papryczka chilli | 0.5 sztuki |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 0.4 łyżeczki |
sos sojowy ciemny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: