Przepis i sposób przygotowania na: Farfale z tuńczykiem w pomidorach
Kroki postępowania
Można posypać tartym parmezanem ale nie jest to konieczne.
makaron Farfale | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
pomidor | 1 sztuka |
oliwki nadziewane papryką | 6 sztuk |
olej | 2 łyżki |
szczypior pokrojony | 4 łyżki |
słodka śmietanka | 1/2 szklanki |
sól do smaku | 1 szczypta |
pieprz mielony do smaku | 1 szczypta |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią Prymat | 1 łyżka |
tuńczyk kawałki w oleju | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: