Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe naleśniki
Kroki postępowania
Gotowe naleśniki polewamy roztopioną czekoladą
jajko | 2 sztuki |
sól | 1 szczypta |
mąka pszenna | 320 g |
mleko | 350 ml |
woda gazowana | 200 ml |
puree z dyni | 2/3 szklanki |
olej | 2 łyżki |
ser biały | 400 g |
śmietana 30% | 100 ml |
puree z dyni | 1 szklanka |
cukier brązowy | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
czekolada deserowa | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: