Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DUSZONE PIECZARKI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
masło 5 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: DUSZONE PIECZARKI

Kroki postępowania

1
,cebulę obieramy i kroimy w kostkę
Krok 1 - DUSZONE PIECZARKI foto
2
pieczarki dusimy
Krok 2 - DUSZONE PIECZARKI foto
3
około 1 godz.
Krok 3 - DUSZONE PIECZARKI foto
4
gotowe
Krok 4 - DUSZONE PIECZARKI foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EDYTKA 14.03.2013 16:04
uwielbiam pieczarki w każdej postaci:)
Henryka2 01.03.2013 18:35
Twoja wiedza kulinarna jest porażająca.Po godzinie na wolnym ogniu, to pasta będzie hi hi hi.Przypadkowo trafiłam na przepis na rosół, chciałam zobaczyć czy to wypadek przy pracy czy ignorancja,widzę,że chyba to drugie.?Zobaczę resztę przepisów.
wyattearp 01.03.2013 08:24
nie przesada godzinę duszę ja lubię pieczarki uduszone na wolnym ogniu a nie SPARZONE !!!!!!!!
SmacznaPyza 28.02.2013 18:56
w składnikach nie ma cebuli ani żadnych przypraw a duszenie aż godzinę to chyba przesada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak