Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszona wątróbka z cebula

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 500 g
cebula 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
mąka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: duszona wątróbka z cebula

Wątróbkę, opłukać i oczyścić. Posypać mąka, solą i pieprzem i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Następnie przełożyć do garnka. Cebulę pokroić w pióra i zeszklić na oleju, przełożyć do wątróbki i zalać woda. Dusić ok 10-15 min pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 21.11.2013 08:54
lubię taką wątróbkę
Megg 20.11.2013 09:23
bardzo lubię wątróbkę, pycha
sanielcia 19.11.2013 17:20
pychotka :)
Laila2786 19.11.2013 15:53
też taką robię, bardzo lubię wątróbkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak