Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowy z pełnoziarnistą kruszonką
Kroki postępowania
Masło posiekać z cukrem, następnie dodać mąkę i proszek do pieczenia, zagnieść sypką kruszonkę.
mąka | 44 dag |
ser biały | 10 dag |
cukier | 5 łyżek |
masło | 10 dag |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
drożdże | 5 dag |
masło | 5 dag |
cukier | 5 dag |
mąka pełnoziarnista | 10 dag |
proszek do pieczenia | 1 szczypta |
rabarbar | 0,5 kg |
cukier | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: