Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe kurkumowe słoneczka z miętowym serem
Kroki postępowania






masło |
50 g
|
mleko ciepłe |
1/2 szklanki
|
drożdże świeże |
15 g
|
jajko |
1 sztuka
|
mąka tortowa |
2 szklanki
|
cukier |
4 czubate łyżki
|
kurkuma |
1/2 łyżeczki
|
twaróg półtłusty |
125 g
|
syrop miętowy |
1/6 szklanki
|
żółtko jajek |
1 sztuka
|
mleko w proszku |
3 czubate łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: