Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowo-pieczarkowy gulasz.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczrki 15-20 dag
filet z kurczaka 1
cebula 1
sól
pieprz
majeranek
jogurt naturalny 75 g
olej 2 łyżki
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowo-pieczarkowy gulasz.

Kroki postępowania

1
Na oleju podsmażyć pokrojone pieczarki i cebulę.
Krok 1 - Drobiowo-pieczarkowy gulasz. foto
2
Dodać mięso pokrojone w kostkę,przyprawić i podlać wodą i dusić pod przykryciem ok 20-30 minut.
Krok 2 - Drobiowo-pieczarkowy gulasz. foto
3
Zdjąć z ognia, zabielić jogurtem i polać ziemniaki.
Krok 3 - Drobiowo-pieczarkowy gulasz. foto
4
Smacznego.
Krok 4 - Drobiowo-pieczarkowy gulasz. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 22.07.2013 01:02
ciekawy pomysł:-)
Izabela/bella81 12.01.2013 09:16
żołądki z pieczarkami też robię i są na prawdę dobre :)
misia53 12.01.2013 00:04
świetne danie ...ja zamiast piersi dałam żołądki drobiowe i tez było pyszne ...jeszcze mam na jutro , zapraszam , dobre!
Katarzyna/kate1980 10.01.2013 21:44
super
gosia56 02.01.2013 11:18
super
Lemon 02.01.2013 10:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak