Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe zawijaski

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

filet z kurczaka 1 podwójny
olej

marynata

olej 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1 łyżka
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe zawijaski

Pierś z kurczaka umyć i pokroić w paski. Składniki marynaty wymieszać, włożyć do niej mięso i wstawić do lodówki na minimum 2 godziny. Następnie nadziewać mięso na patyczki na szaszłyki. Piec na oleju lub na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 14.09.2016 18:24
Fajny pomysł
Franciszek 13.08.2015 22:58
pyszne danie
misia53 13.08.2015 21:11
chudziutkie , apetyczne chętnie zjem...
gosia1988 13.08.2015 17:53
smaczne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak