Składniki:
pierś z kurczaka mniejsza | 2 szt |
polędwica sopocka | 2 plastry |
Fasolka czerwona z puszki | 1 łyżka |
Kukurydza z Puszki | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
mąka do obtoczenia | |
margaryna do smażenia | |
ser gouda | 2 plastry |
pierś z kurczaka mniejsza | 2 szt |
polędwica sopocka | 2 plastry |
Fasolka czerwona z puszki | 1 łyżka |
Kukurydza z Puszki | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
mąka do obtoczenia | |
margaryna do smażenia | |
ser gouda | 2 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: