Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe roladki z fasolą i kukurydzą

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka mniejsza 2 szt
polędwica sopocka 2 plastry
Fasolka czerwona z puszki 1 łyżka
Kukurydza z Puszki 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
mąka do obtoczenia
margaryna do smażenia
ser gouda 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki z fasolą i kukurydzą

Kroki postępowania

1
Piersi oczyścić ,umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Rozbić, z dwóch stron doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 1 - Drobiowe roladki z fasolą i kukurydzą foto
2
Na każdej piersi położyć plaster sera, szynki i po pół łyżki fasoli czerwonej i kukurydzy. Zwinąć roladki, obtoczyć w mące.
Krok 2 - Drobiowe roladki z fasolą i kukurydzą foto
3
Na patelni rozgrzać margarynę i smażyć roladki z wszystkich stron na złoty kolor.
Krok 3 - Drobiowe roladki z fasolą i kukurydzą foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 08.12.2013 08:48
bardzo smaczne
ben-ka 14.11.2013 09:34
Bardzo apetyczne są.
anemon 23.02.2013 08:01
Bardzo pomysłowo nadziane roladki i pięknie prezentują się na talerzu.
cooleczka 20.01.2013 18:52
fajne
Krystyna32 03.01.2013 06:34
extra
matii6 19.12.2012 22:43
bardzo ciekawe nadzienie,coś innego ,na pewno pyszne
Poison1988 18.12.2012 15:58
super przepis!
Wiesława1 18.12.2012 07:31
super
Magula 17.12.2012 22:30
pyszności
gosia561 17.12.2012 22:18
cudnie z tym nadzieniem
Silver Teaspoon 17.12.2012 22:01
fajny pomysł
Iwka 17.12.2012 21:54
apetyczne
Renataj 17.12.2012 21:38
Bardzo apetyczne danie.
Beatris 17.12.2012 21:17
Takie roladki z chęcią bym zjadła.
angelika14 17.12.2012 21:10
ależ się zrobiłam głodna jak spojrzałam na te roladki?
Magda24 17.12.2012 20:50
wyśmienite
Monika58 17.12.2012 20:27
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak