Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe roladki nadziewane serem, szpinakiem i pieczarkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 4 sztuki
pieczarki 300 gram
masło do smażenia
ser żółty 8 plastow
szpinak 1 garść
jajko 1 sztukaa
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki nadziewane serem, szpinakiem i pieczarkami

Mięso myjemy filety kroimy na pół. Lekko rozbijamy przez folię. Przyprawiamy solą i pieprzem. Pieczarki myjemy , kroimy i dusimy na maśle .Na filetach układamy ser, kilka liści szpinaku i pieczarki . Zwijamy w roladki. Panierujemy w jajku i bułce tartej . Układamy na blasze wyłożonej folią i pieczemy 45 minut w 200 stopniach. Podajemy z sałatką i ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriko 08.01.2014 09:47
moje ulubione
Krzysztof15 08.01.2014 09:28
pyszne roladki
Moniasaa 08.01.2014 06:34
fajne te roladki
Karolcia12 07.01.2014 22:23
fajne roladki
patryska76 07.01.2014 21:49
Pyszne roladki ;-)
iwi 07.01.2014 21:45
Super roladki
Magula 07.01.2014 21:39
Lubię takie roladki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak