Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe placuszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 szt
szczypiorek wg uznania
ciasto naleśnikowe wg uznania
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat wg uznania

Porada

Idealne dla dzieci

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe placuszki

Filet kroimy na drobniutką kosteczkę. Szczypiorek siekamy. Zalewamy całość gęstym ciastem naleśnikowym i doprawiamy solą morską. Smażymy na złocisty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 25.03.2015 19:35
Super placuszki.
misia53 25.03.2015 19:32
fajne , bo proste w wykonaniu i szybko się robi
kanu83 25.03.2015 18:08
pyszny obiad
agnieszka214 25.03.2015 17:55
lubie takie placuszki czasem je robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak