Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowa roladka z cebulą, ziołami i serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 sztuki
olej słonecznikowy 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżeczki
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
ser żółty 2 plastry
Sól morska ziołowa Prymat w młynku do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowa roladka z cebulą, ziołami i serem

Filety rozbić, natrzeć olejem i przyprawami oraz ziołami. Każdy filet przykryć plastrem sera oraz częścią cebuli pokrojone w pióra. Zwinąć roladki, odstawić na 1 godzinę do lodówki. Kiedy przejdą przyprawami wstawić do piekarnika (200 stopni) i piec przez około godzinę. Podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 13.11.2014 11:42
ciekawy pomysł na pyszne danie
IwonaKa 11.09.2014 17:33
muszę taką zrobić,swietny przepis i pomysł
Anna20 12.05.2014 09:33
smaczna rolada :)
Laila2786 11.05.2014 14:19
rewelacyjne mięsko
Lis 11.05.2014 12:23
Smaczna roladka:)
Bernadeta1 11.05.2014 12:00
super mięsko
Zdzisław 11.05.2014 10:52
dla mnie same pyszności podano
w mojej kuchni 11.05.2014 09:54
moje smaki w tym daniu..
Krzysztof15 11.05.2014 08:48
pyszna roladka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak