Dorsz z pasta z oliwek i grzybków mun

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz

    1 szt
  • oliwa

  • oliwki czarne

    6 szt
  • grzybki mun

    2 łyżki
  • cytryna

  • papryka słodka

  • pieprz biały Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dorsza solimy i smażymy na patelni grillowej . Grzybki mun zalewamy wrzątkiem nakrywamy po ok 10 min gotujemy z 5 min . Odcedzamy studzimy . Rozdrabniamy grzybki i oliwki z dodatkiem oliwy . Solimy pastę i dodajemy pieprz do smaku .Wykładamy na dorsza .Ozdabiamy cytryną i papryką mieloną

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwa643 21.11.2011 07:16
Ozdabiamy natką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat