Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz pieczony

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 1 szt
cytryna
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz pieczony

Rybę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, obsypujemy Kucharkiem, pieprzem i papryką, wyciskamy sok z cytryny. Folię smarujemy lekko oliwą. Fileta zawijamy w folię aluminiową i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. Pieczemy ok. 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 08.10.2013 21:37
pyszna rybka :-)
barbara11561 03.10.2013 11:35
świetna rybka:)
Katarzyna/kate1980 28.09.2013 20:42
uwielbiam takie rybki
Dorian 22.09.2013 23:28
pyszna rybka
Halina14 21.09.2013 13:06
taka ryba to super
Mniam 21.09.2013 09:41
Taką rybkę z chęcią bym zjadła. Może też upiekę.
fotoviderek 21.09.2013 09:13
Pyszna rybka:)
Monika58 20.09.2013 22:18
pyszna ryba
Czarnula87 20.09.2013 19:38
zjadłabym taką rybkę
Zdzisław 20.09.2013 19:07
taka rybę bym zjadł z chęcią
sylwia_mc 20.09.2013 19:04
Apetyczna rybka
iwi 20.09.2013 17:23
Super rybka
Megg 20.09.2013 17:21
przepyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak