Dorsz pieczony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dorsza

    1 szt
  • cytryna

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • pieprz

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, obsypujemy Kucharkiem, pieprzem i papryką, wyciskamy sok z cytryny. Folię smarujemy lekko oliwą. Fileta zawijamy w folię aluminiową i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. Pieczemy ok. 30 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Róża1 08.10.2013 21:37
pyszna rybka :-)
barbara11561 03.10.2013 11:35
świetna rybka:)
Katarzyna/kate1980 28.09.2013 20:42
uwielbiam takie rybki
Dorian 22.09.2013 23:28
pyszna rybka
Halina14 21.09.2013 13:06
taka ryba to super
Mniam 21.09.2013 09:41
Taką rybkę z chęcią bym zjadła. Może też upiekę.
fotoviderek 21.09.2013 09:13
Pyszna rybka:)
Monika58 20.09.2013 22:18
pyszna ryba
Czarnula87 20.09.2013 19:38
zjadłabym taką rybkę
Zdzisław 20.09.2013 19:07
taka rybę bym zjadł z chęcią

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat