Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Ratatuj po polsku, odc. 29
Kroki postępowania





papryka zielona | 1 szt. |
cukinia | 1 szt. |
seler naciowy | 1 szt. |
bakłażan | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
pomidorki koktajlowe | 7-8 szt. |
pomidor | 1 szt. bez skóry |
czosnek | 2 ząbki |
bagietka | 1 szt. |
oliwki czarne | 1 szt. |
oliwa | 4 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | |
Kmin rzymski mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: