Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Smażony indyk z ketchupem śliwkowym, odc. 16
Kroki postępowania
Mięso podajemy z sałatą, selerem sałatkowym i ketchupem śliwkowym.
śliwki | 500 g |
pomidory | 7 szt. |
cebula | 2 szt. |
ocet jabłkowy | 50 ml |
masło klarowane | do smażenia |
Imbir mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
masło klarowane | 50 g |
sznycle z indyka | 4 szt. |
sałata rzymska baby | 3 główki |
cytryna | 1 szt. |
seler sałatkowy SMAK |
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat | |
rozmaryn | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: