Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
kalafior romanesco
250 g -
brukselka
150 g -
marchew
1 szt. -
por
1 szt. -
pomidory suszone Smak
kilka szt. -
papryka czerwona
3 szt. -
ciasto francuskie
2 opakowania -
oliwa
-
jajko
1 szt.
Do smaku
-
Papryka słodka mielona Prymat
-
Pieprz ziołowy mielony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Sposób przygotowania
Kroki postępowania







Pamiętajmy, aby ostudzić farsz przed umieszczeniem go na cieście. Wkładając farsz na ciasto pamiętajmy również o tym, by warzywa nieco odcedzić, tak by móc skleić potem brzegi ciasta.![]()
Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się