Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy pasztet drobiowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1 kg
cebula 3 sztuki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet drobiowy

Wątróbki myjemy i oczyszczamy. Cebulę obieramy i kroimy w pół plastry. Cebulę należy zeszklić a później dodać wątróbki i z 5 minut poddusić. Później mielimy to w maszynce do mięsa. Solimy, pieprzymy. Na blaszkę rozesłaną folią aluminiową nakładamy przyrządzony pasztet. Pieczemy w 180° przez 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta11 24.06.2013 15:41
tez takiego nie robilam
Madziela 02.09.2012 21:33
pyszny :) tez robie podobny
Madziela 02.09.2012 21:33
pyszny :) tez robie podobny
adelajda 29.08.2012 20:08
Jeszcze z samych wątróbek nie robiłam , muszę spróbować !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak