Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy krem orzechowy

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy laskowe 200 g
miód prawdziwy 5 łyżek
kakao 4 łyżki
mleko 10-15 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy krem orzechowy

Blache do pieczenia wyłożyc papierek, wysypać orzechy. Piec 10 minut w tempetraturze 200 stopni. Nastepnie zawinąć wczysta sciereczke i mocno pocierać do momentu aż orzechy zostaną pozbawione skórek. Przełożyć orzechy do blendera i zmiksować na gładki pył.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 11.09.2015 11:32
Świetny krem!
magda1976 11.09.2015 11:22
Pyszny i zdrowy krem
Wafelek2601 11.09.2015 10:03
pyszny kremik
molanka 11.09.2015 09:07
koniecznie muszę wypróbować
Habibi 11.09.2015 01:32
Domowy zawsze najlepszy :)
mirosława4 10.09.2015 20:03
zapowiada się pysznie
Marta Ryżek-Kalkowska 10.09.2015 19:57
uwieeeeeeeeeelbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak