Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy hot-dog z oscypkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka do hot-dogów 1 sztuka
parówki 1 sztuka
rukola 1 garść
oscypek 1 sztuka
ketchup 1 łyżka
musztarda 1 sztuka
cebula 1/4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy hot-dog z oscypkiem

Parówkę gotować kilka minut. Bułkę przekroić, posmarować ketchupem i musztardą. Rukolę oczyścić i ułozyć w bułce, dodać parówkę. Cebulę poroic w piórka i posypać. Oscypek pokroić w plasterki i ułozyć na powierzchni. Całość można ogrzać przez kilka minut w piekarniku w temperaturze 180 stopni Celsjusza.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 15.06.2016 00:15
dobry pomysł na kolację
Wacław 12.06.2016 11:25
fajne danie na kolację
halina17 11.06.2016 21:11
Dobry hot-dog.
agnieszka214 11.06.2016 20:49
Pychota super pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak