Domowy cheeseburger

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wkład hamburgerowy

    4 szt
  • pomidor

    8 plasterków
  • ogórek zielony

    8 plasterków
  • ser żółty

    4 plastry
  • majonez

    do smaku
  • ketchup

    do smaku
  • lód

    4 listki
  • bułka do hamburgerów

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso i przekrojone na pół bułki podgrzać w mikrofali. Bułki posmarować majonezem, ułożyć sałatę , plasterek pomidora i ogórka, mięso i na to plasterek sera, ponownie pomidor i ogórek, przykryć bułką. Polać ketchupem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Natalia/tubisiek 13.05.2013 10:47
domowe są o niebo smaczniejsze niż te z fast foodów! :)
Angelika10 08.12.2012 23:34
pycha
Dorota59 25.11.2012 13:39
smaczny
halina17 03.08.2012 20:14
smaczny
Kas2 07.02.2012 00:03
wygląda mega apetycznie
SylwiaMagdaSabin 18.11.2011 08:52
dobre
smakowita 01.09.2011 08:09
ale apetytu mi narobiłaś - Pięknie podany
Faustyna 05.08.2011 14:33
Robię podobne! Świetna alternatywa dla jedzenia w szybkich restauracjach. Ja mięsko przyrządzam sama - robię klasyczne mielone! :)
Misiek1 26.06.2011 12:14
Super!
marmar 25.06.2011 16:25
apetycznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat