Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe paluszki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba Tilapia 4 filety
sól do smaku
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
sok z cytryny do smaku
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe paluszki rybne

Rybe płuczemy, osuszamy, kroimy w 2 cm paski. Skrapiamy sokiem z cytryny. Opruszamy sola i pieprzem. Jajko roztrzepujemy. Paluszki panierujemy w jajku i bułc etartej , smazymy na zloty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 05.02.2013 08:51
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak