Dodatek do II dania.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt/mała/
  • papryka czerwona

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • koperek

    2-3 łyzki
  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • olej

    1 lyzka
  • majonez

    2-3 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umytą kapustę poszatkować,paprykę umyć i pokroić w kostkę,cebulę obrać i również drobno posiekać.Warzywa włożyć do salaterki posypać solą czosnkowa i pieprzem,wlać olej ,dodać majonez i wymieszać.Koperek umyć,posiekać,posypać nim surówkę.
Smacznego!.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IZABELA29 12.01.2014 10:12
bardzo ją lubię
Motorek 09.01.2014 12:51
pycha suróweczka
IZABELA29 01.05.2013 09:41
pyszna nawet samodzielnie jedzona nie do II dania
Wafelek2601 08.04.2013 07:46
Lubię surówki z pekińską
anemon 17.02.2013 20:33
Widzę, że surówkę z pekińskiej robimy bardzo podobnie z tym, że ja zamiast oleju dodaję jogurt.
Kasnaj 07.02.2013 08:35
super :) pomysł na jedzonko
adelajda 01.02.2013 19:45
ja poproszę na jutro do obiadu !
alaaa 31.01.2013 19:50
często robię,pycha
caralajna 30.01.2013 08:42
fajna surówka
misia53 29.01.2013 13:31
Beniu telepatia działa....hihi ...bardzo mi smakowała.....

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat