Do syta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    4 sztuki
  • cienka kiełbasa

    15 dag
  • jaja

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • sól

  • olej

    2 łyżki
  • keczup

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki po obraniu gotujemy. Możemy też użyć ziemniaków, które pozostały nam z obiadu. Cebulę siekamy i podduszamy na oleju( na małym ogniu), następnie dodajemy pokrojoną w kostkę cienką kiełbasę i podduszamy. Gdy kiełbasa będzie już podsmażona dodajemy ziemniaki, a na koniec jajka. Dodajemy do smaku sól i pieprz. Podajemy z keczupem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat