Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip chrzanowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 250 dag
majonez 2 łyżki
chrzan 2-3 łyżki
szczypiorek 1 pęczek
pieprz do smaku
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip chrzanowy

Twaróg rozdobić widelcem tak aby nie było grudek, następnie dodajemy do niego majonez i chrzan i dobrze mieszamy. Do wymieszanej masy twarogowej dodajemy przyprawy i drobno posiekany szczypiorek. Wymieszany dip podajemy do chleba.
Smcznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 15.05.2013 22:08
mniam super
Ewa6274879 12.12.2012 23:24
chętnie bym skosztowała :)
Ewelina47 01.12.2012 21:37
ja wyprobuję
mic 29.11.2012 21:11
lubie bardzo na kolacje
kamyk 27.11.2012 20:13
no w sumie, masz rację !
Mysiunia 26.11.2012 19:27
Ale pasta chrzanowa też ładnie brzmi :)
kamyk 25.11.2012 13:21
być może masz racjęMysiunia, to wyjdzie taka pasta ale nazwałem to dip - ładniej brzmi :)
Mysiunia 23.11.2012 15:52
patrząc na proporcje składnikow to wydaje mi się, że nie będzie to dip, a smaczna pasta. Nie powiem, bo połączenie składnikow mi się podoba, ale to raczej nie będzie mieć "półpłynnej" konsytencji
Barbara/zuza22_85 23.11.2012 13:29
extra
miki47 23.11.2012 13:18
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak