Przepis i sposób przygotowania na: Dietetyczny bigos
Kroki postępowania
Przygotowujemy zasmażkę:
Na patelni przysmażamy cebulkę na złoty kolor na małej ilości oliwy,dodajemy 1 łyżkę mąki i chwilę zarumieniamy, po czym wlewamy zasmażkę do kapusty.
kapusta biała | 1 szt |
marchew | 2 szt |
bulion drobiowy | 2 szkl. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 3-4 szt |
filet z kurczaka | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
olej | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: