Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Diabelsko ostre szaszłyki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 400 gram
filet z kurczaka 2 sztuki
cukinia 1 mała
olej
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Diabelsko ostre szaszłyki

Pieczarki myjemy, filety kroimy w gruba kostkę. Cukinię myjemy kroimy w dośc grube plastry. Na patyki do szaszłykow nadziewamy na przemian składniki. Doprawiam do smaku solą i chilli. Skrapiamy olejem. Grilujemy powolutku na patelni grilowej, prze ok 15-20 minut co jakis czas obracając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak