Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dewolaje z serem i natką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 podwójna
ser 6 plastrów
masło 1/4 kostki
natka pietruszki 4 łyżki
jajko 1-2 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat ok.1 szkl.
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dewolaje z serem i natką

Pierś kroimy na 12 małych kotlecików, posypujemy solą i pieprzem. Na każdym układamy po pół plastra sera, kawałku masła i szczypcie natki, zawijamy. Obtaczamy w jajku i bułce. Rumienimy na tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 12.08.2012 20:16
smaczne
bgs1984 07.08.2012 13:20
mniam
marzenciak1985 07.08.2012 13:16
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak