Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dewolaje z fetą

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 4 plastry
mix sałat 1 opakowanie
ser feta 1 opakowanie
sól do smaku
pieprz
wykłaczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dewolaje z fetą

Kroki postępowania

1
Kotlety rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Położyć na nim mix sałat oraz pokrojoną w grubą kostkę fetę.
Krok 1 - Dewolaje z fetą  foto
2
Zawinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami, by się nie rozleciały i usmażyć
Krok 2 - Dewolaje z fetą  foto
3
Tak przygotowane dewolaje są wspaniałym dodatkiem do ryżu, ziemniaków i wszelkich rodzajów kasz.
Krok 3 - Dewolaje z fetą  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 21.04.2016 23:50
smaczny kotlecik
Damiano
Damiano 21.04.2016 18:40
wygląda pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak