Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deserek Natalki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

banan 2 szt
jajko 2 szt
cynamon Prymat szczypta
olej do smażenia
polewa czekoladowa 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: Deserek Natalki

Banany obrać ze skóry jeden zmiksować z jajkami dodać szczyptę cynamonu wymieszać , na patelni wysmarowanej olejem smażyć małe placuszki.
Drugi banan pokroić w plasterki .Polewe włożyć do gorącej wody aby sie rozpuściła .Z usmażonych placuszków składamy deserek
pierwszy placuszek kładziemy na talerzyk nakładamy plasterki banana nakładamy drugi placuszek i znowu plasterki banana całość polewamy polewą czekoladową i ozdabiamy plasterkami bananów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 14.02.2017 20:21
Miło mi dziekuje .;)
gosia56 12.02.2017 10:25
pyszny też chcę taki ;)
gusia1000 12.02.2017 01:57
Prosto, szybko, tanio i smacznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak