Deserek Natalki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • banan

    2 szt
  • jajka

    2 szt
  • cynamon Prymat

    szczypta
  • olej do smażenia

  • polewa czekoladowa

    1 paczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banany obrać ze skóry jeden zmiksować z jajkami dodać szczyptę cynamonu wymieszać , na patelni wysmarowanej olejem smażyć małe placuszki.
Drugi banan pokroić w plasterki .Polewe włożyć do gorącej wody aby sie rozpuściła .Z usmażonych placuszków składamy deserek
pierwszy placuszek kładziemy na talerzyk nakładamy plasterki banana nakładamy drugi placuszek i znowu plasterki banana całość polewamy polewą czekoladową i ozdabiamy plasterkami bananów.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bożena Matuszczyk 14.02.2017 20:21
Miło mi dziekuje .;)
gosia56 12.02.2017 10:25
pyszny też chcę taki ;)
gusia1000 12.02.2017 01:57
Prosto, szybko, tanio i smacznie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat