Składniki:
warstwa galaretkowa
galaretka cytrynowa | 2 szt |
jeżyny | 1 szklanka |
warstwa jogurtowa
jogurt grecki | 5 łyżek |
jeżyny | 1 szklanka |
banan | 1-2 szt |
miód | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
jeżyny | 1 szklanka |
jogurt grecki | 5 łyżek |
jeżyny | 1 szklanka |
banan | 1-2 szt |
miód | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: