Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser borówkowy

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

borówki 25 dag/ mrożone
serek homogenizowany 45 dag
miód prawdziwy 2 łyżki
migdały siekane 2 łyżki
cukier waniliowy 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Deser borówkowy

Wykonanie:
Borówki zmiksować z cukrami waniliowymi(zostawić kilka do dekoracji) i wymieszać dokładnie z serkiem homogenizowanym. Pucharki wysmarować miodem i posypać migdałami. Następnie włożyć deser, ozdobić całymi borówkami i odstawić w chłodne miejsce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 11.12.2014 17:58
fajny i smaczny deser :)
jasiek 11.12.2014 14:50
piękny kolor
jola91 11.12.2014 14:21
Pychota, a jaki piękny kolor
mirosława4 11.12.2014 14:07
smakowity ten deserek
Sroczka 11.12.2014 12:30
Zjadłabym taki deserek.
Hrabina w kuchni 11.12.2014 11:41
Pyszny deser.
Futka 11.12.2014 11:25
wyśmienity deser :)
Krystyna32 11.12.2014 10:27
bardzo apetyczny
pestka 11.12.2014 10:23
bardzo dobry deserek
molanka 11.12.2014 10:23
wygląda przepysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak