Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwone Śledzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 1 kg
olej 1 szklanka
cukier 3/4 szklanki
ocet 1/2 szklanki
cebula 1 duża
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
ziele angielskie 4 ziarna
pieprz w ziarnach 4 ziarna
koncentrat pomidorowy 1,5 słoika

Przepis i sposób przygotowania na: czerwone Śledzie

Olej gotujemy z cebulką i przyprawami , dodajemy cukier ocet i koncentrat pomidorowy. Oczywiście cały czas mieszamy aby całość nam nie przywarła do garnka. gdy mamy całość ugotowaną zalewamy w naczyniu śledzie i tym sposobem mamy gotowe danie :) smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak