CZEKOLADOWE CIASTECZKA

CZEKOLADOWE CIASTECZKA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier brązowy

    15 DAG
  • masło

    10 DAG
  • jajko

    1
  • kakao

    2 ŁYŻKI
  • konfitura wiśniowa

    3 ŁYŻKI
  • mąa

    2 ŁYŻKI
  • proszek do pieczenia

    2 ŁYŻECZKI
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM, JAJKIEM, KAKAO I KONFITURĄ. DODAĆ MĄKĘ, SÓL I PROSZEK DO PIECZENIA. FORMOWAĆ CIASTKA I PIEC OK. 20 MIN.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Damian10 24.05.2012 14:08
super pomysł
Urszula5 24.03.2012 22:01
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat