Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czarna pasta do chleba

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kaszanka ok20 dag
jajko ugotowane na twardo 2 szt
kiełbasa wiejska ok10 dag
cebula 1 łyżka posiekanej
masło 1 łyżka miekkiego
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Czarna pasta do chleba

Jajka i kiełbasę drobno pokroić. Z kaszanki zdjąć osłonkę i rozkruszyć ją widelcem, dodać masło, cebulę(cebulę można zastąpić porem) i kiełbasę.
Utrzeć wszystko łyżką, na koniec dodać jajka i wymieszać. Doprawić do smaku.
Przygotowaną pastą smarować kromki chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 03.07.2017 15:17
ciekawa ! nigdy takiej nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak