Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia z fasolką na parze z grillowaną białą kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
fasolka szparagowa 1 garść
papryka czerwona 1/2 szt
kiełbasa biała 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia z fasolką na parze z grillowaną białą kiełbaską

Cukinie młodą małą dobrze myjemy nie obieramy . Przekrawamy wyciągamy pestki i kroimy na duże kawałki . Fasolkę obieramy . Paprykę czerwoną myjemy kroimy w paski .Warzywa gotujemy na parze . Pod koniec gotowania doprawiamy je solą morską i pieprzem . Wykładamy na talerz kroimy olejem. Kiełbasę grillowa kroimy w plasterki i grillujemy . Układamy na warzywach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 31.08.2012 07:22
dieteyczny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak